Om oss

Vi automatiserar och digitaliserar din verksamhet

Behöver du hjälp med att automatisera och digitalisera din verksamhet? Då har du kommit rätt. Vi utvecklar smarta och snygga lösningar som effektiviserar arbetet för sälj-, support- och marknadsavdelningar. Vår strävan är att du på ett enkelt sätt ska kunna bedriva ett effektivt internt och externt arbete, och göra dina kunder nöjda.

Framtidens sälj- och marknadsarbete handlar om effektiv kommunikation, goda relationer och genomgående dataanalys för att förutspå kundbehov och beteenden. För att vara konkurrenskraftig ska du kunna ge kunden den kunskap och information de behöver innan de själva ens känner till det. Med en smart digital strategi och rätt verktyg är detta möjligt. Vi berättar hur du ska gå tillväga, och ger dig redskapen för det.

Sweet och vårt systerbolag Releye ingår i koncernen Releye Holding. Sex år efter att vårt systerbolag Releye grundades – år 2006 – kände ägarna att en bra mobil mjukvarulösning saknades på marknaden. Vi bestämde oss då för att starta ett bolag som täckte detta marknadsbehov – och Sweet grundades. Nu har vi utvecklat automatiserade kundprocesser i över 10 års tid, och vi växer fortfarande med stormsteg.

Tillsammans med Releye utvecklar och implementerar vi våra lösningar världen över. Sweets system används i alltifrån Florida, Mexiko och Columbia i väst till Thailand, Singapore och Kina i öst, och självklart på många platser däremellan.

Vårt huvudkontor ligger i centrala Stockholm, Sverige. Du är varmt välkommen att kontakta oss eller komma förbi och hälsa på.

Kontakta oss

Sweet! Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Sweet systems AB innehar F-skattsedel
Org nr: 556703-0860
VAT-nr.: SE 556703086001

Contact us
Ask us a question!