Mockfjärds Entreprenad kommunicerar enkelt med sina kunder genom Sweet Portal.

Att informera kunder inför installation och om eventuella förändringar var ett tidskrävande moment för Mockfjärds Entreprenad som gör detta dagligen. För att göra det smidigare, minska hanteringen och öka kundupplevelsen implementerades Sweet Portal som kundportal. 

SWEET PORTAL

Utmaning

Mockfjärds Entreprenad har samma uppdrag som Mockfjärds Fönstermästaren – att ta hand om hela fönsterbyteprocessen, från början till slut – men för stora bostadsprojekt. Det krävs mycket koordinering i projekten där lägenhetsägare ska informeras om projekten, lägenheter ska besökas vid exakt rätt tidpunkter och rätt material ska tas med.

Tidigare har lappar med kundinformation skickats ut i brevlådorna, men det systemet var både tidskrävande och skapade en hel del frågor hos lägenhetsägarna. Om det gjordes ändringar i planen var man tvungen att skicka ut ännu en lapp som genererade fler frågor. Mockfjärds sökte därför ett enklare och modernare sätt att hålla kontakten med sina kunder, och Sweet Portal var lösningen.

Lösning

Eftersom Mockfjärds Entreprenad använder Sweet Web som CRM-system (läs kundcaset här), bestämde de sig för att använda Sweet Portal som kundportal. Här kan varje kund få tillgång till den information de vill, när som helst på dygnet. Med den nya kundportalen kan Mockfjärds Entreprenad lätt kommunicera med sina kunder. Med ett SMS och en länk till kundportalen kan Mockfjärds smidigt skicka ut nyheter, privata meddelanden och information om projektändringar direkt till de boende i husen.

Resultat

Portalen finns tillgänglig i både mobil, surfplatta och dator. Mockfjärds installatörer har ett komplett verktyg för att kommunicera med alla lägenheter, och de kan se till att all viktig information finns tillgänglig. Systemet med en lapp i brevlådan är borta sedan länge. Det här var ett stort steg i rätt riktning för Mockfjärds att uppnå sin vision om att skapa en bättre kundupplevelse.

 

Läs mer om:

SWEET PORTAL

Contact us
Ask us a question!