Jobba hos oss

Vi söker alltid de bästa av de bästa som vill jobba på en Sweet arbetsplats

Utveckla Sweet med oss!

Sweet Systems är ett ungt mjukvaruföretag som jobbar med att automatisera och digitalisera våra kunders verksamheter. Vi ser till våra kunders behov och önskemål, och anpassar lösningen fullt ut efter dem. Med våra innovativa och anpassade lösningar har vi hjälpt våra kunder att effektivisera sina affärskritiska processer i över 10 års tid.

Vi växer snabbt och letar alltid efter talanger med nya idéer och spännande erfarenheter. Scrolla ner för att se vilka tjänster som vi tillsätter just nu. Om du inte hittar något som passar dig, skicka en spontanansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lediga tjänster

Säljare och kundutvecklare
UX & Visual Designer / Stockholm

We are looking to reinforce our team with someone who can add that extra something to our products around automation and digitalization. Become a part of our innovative and inspiring team!

Säljare och kundutvecklare
Säljare och kundutvecklare / Stockholm

Vi söker dig som har något eller några års erfarenhet av försäljning, har en förmåga att omvandla problem till lösningar och att måla upp lösningsbilder som kunderna gillar. Bli en del av vårt innovativa och inspirerande team!

Senior software developer
Senior Software Developer / Stockholm

Vi letar efter en Senior Software Developer med ett öga för UX och design som vill ha en central roll i ett innovativt och tajt utvecklarteam. Bli en del av vårt innovativa och kreativa gäng!

Junior Software Developer
Junior Software Developer / Stockholm

Vi söker dig som kan utveckla fullstack, som inte har så lång arbetslivserfarenhet på området. Du får komma till ett team av seniora produktutvecklare som du kan lära du mycket av.

Spontanansökan
Spontanansökan / Stockholm

Hittar du inte någon tjänst som passar dig? Vi letar ofta efter både juniora och seniora konsulter och utvecklare till Sweet och vårt systerbolag Releye. Maila ditt CV till oss så ska vi se om vi hittar något för dig inom Releye-gruppen.

Contact us
Ask us a question!